Online Workshop Cupcakes decoreren

Dè Online Workshop voor het prachtig decoreren van cupcakes.

Creëer prachtige toeven, ruffles, bloemen en blaadjes op cupcakes!

Voor wie?
Beginnende baksters die hun skills willen verbeteren in het netjes en verfijnd decoreren van cupcakes. Of baksters die al even bezig zijn, maar nog niet gelukkig zijn met het eindresultaat.

Wat ga je leren?
Aan het eind van de cursus heb je alle tips & trucs om cupcakes te vullen en perfect te decoreren in bloementhema. Jouw skills en afwerking gaan naar een topniveau! Je leert hoe je een dahlia maakt, een hortensia, een mooie, gelijkmatige roos en een bloem met blaadjes en je leert de verschillende technieken combineren. Je krijgt uitleg over de verschillende spuitmondjes, over het leren werken met een spuitzak (spuitmondje aanbrengen, spuitzak vullen, vasthouden en het mooi opspuiten van je cupcakes. 

Hoe?
In een besloten Instagramaccount staan een 10 video’s van het vullen van de cupcakes, het op de juiste manier vasthouden van een spuitzak tot aan tips voor het maken van de perfecte toeven. Alle uitleg deel ik in de video en ook de tekst staat bomvol met tips & trucs. Ook zal ik af en toe in de stories aanvullende tips geven die ik daarna opsla in de highlights. Je kunt ze dus nooit missen!
Heb je een vraag? Stel die onder de video en ik beantwoord ze 1-2x per week. Je hebt een jaar lang toegang tot het account. 
Bij het bestellen van de cursus in de webshop vul je de naam van je Instagramaccount in. Je doet dan een volgverzoek bij www.instagram.com/jolicious.academy.cupcakes en ik geef je daar zo snel mogelijk toegang. Dan kun je meteen beginnen!

Waar?
Je kunt de cursus in jouw eigen omgeving, in je eigen tijd en op je eigen tempo volgen.

Wanneer is deze cursus perfect voor jou?
– Als je klaar bent met aanrommelen en nu echt wil weten hoe je perfecte toeven maakt.
– Als je je cupcakes op een originele en chique manier wilt kunnen decoreren
– Als je alle tips en trucs wil ontvangen om je cupcakes perfect af te kunnen leveren. 

Wanneer moet je NIET voor deze cursus kiezen?
– Als je perfect kan decoreren en je geen tips en trucs meer nodig hebt
– Als je liever hebt dat iemand live met je meekijkt wat je goed doet en wat je nog kan verbeteren. Daarvoor is de live cupcakeworkshop beter geschikt (https://jolicious.nl/cupcake-decoratie-workshop/)
– Als je niet weet hoe je cupcakes moet bakken. Voor deze cursus wordt er vanuit gegaan dat je dat onder de knie hebt. 
– Als je alleen wil weten hoe je een zijdezachte, overheerlijke, zonder luchtbellen, botercrème maakt. Daarvoor is het recept voor de perfecte botercrème te koop (https://jolicious.nl/perfecte-botercreme/)

Wie helpt jouw cakeskills naar een hoger niveau?
Ik ben het, Johanneke, van Jolicious (cakes and more). In 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf Jolicious en ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van bruidstaarten en sweet tables. Daarnaast ben ik gestart met het coachen van beginnende baksters die hun hobby naar een hoger niveau willen trekken. Naast de online cursus bied ik ook fysieke 1:1 workshops aan en help ik andere baksters met mijn jarenlange kennis in de Pick My Brain Sessies. 

De filmpjes zijn duidelijk te volgen, mooi & helder beeld. Alles wordt goed en overzichtelijk in beeld gebracht.

Je kunt er meteen mee aan de slag, handig ook aan het begin van het filmpje wat je nodig hebt, in beeld maar ook in de beschrijving.

Je hebt een fijne en rustige manier van vertellen en uitleggen (ik ben docent dus ik let daar dan extra op ;))

Maaike

De workshop Cupcakes Decoreren is een fijne, overzichtelijke cursus waarbij je in korte stappen verschillende decoratie technieken kunt volgen. 
Johanneke heeft een prettige en rustige stem zodat het ook fijn is om naar de uitleg te luisteren. Bakkers klaar?… bakken maar!

Maaike

De cursus cupcakes decoreren is superleuk! Waar ik normaal standaard voor de roos ga met wat verschillende toeven erbij, leer je hier zoveel leuke bloemen! Ik vind het zo leuk, dat je met 1 spuitmondje, zoveel verschillende dingen kunt maken! Wat ik geleerd hebt, oefening baart kunst… de filmpjes die Johanneke maakt, zijn erg duidelijk en het is heel prettig, dat je later nog even weer terug kunt scrollen om te kijken hoet het ook alweer moet.

Als je twijfelt of dit wat is, doen! Je leert nieuwe technieken, waardoor je cupcakes er nog mooier uit gaan zien!

Maritha

Gister ben ik de hele ochtend bezig geweest met je online workshop bloemen spuiten op cupcakes van Jolicious. Super duidelijke uitleg, stap voor stap wordt verteld welke materialen je gebruikt, hoe je de spuitzak moet vullen en hoe je de mooiste bloemen kunt maken. Zo fijn als het zo duidelijk uitgelegd wordt en je steeds kunt terugkijken. Daarnaast nodigt het dus ook uit om zelf te experimenteren. Absoluut de moeite waard om aan te schaffen!

Jessie van Bommel