Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op jullie mooiste dag kan een exclusieve bruidstaart of unieke sweet table natuurlijk niet ontbreken. Niet ‘gewoon maar een taart’, maar een echte blikvanger!

Eerst de binnenkant. Vanille, chocolade of redvelvetcake behoren tot de mogelijkheden. De taart wordt gevuld met de vullingen van jullie keuze en afgesmeerd met een heerlijke crème.

De vulling in een taart bestaat uit een zelfgemaakte jam of curd en een crèmesmaak. Voor een basissmaak van jam of curd kan worden gekozen uit lemoncurd, bosvruchten, aardbei, kers, framboos. Voor de crèmesmaken kun je oa kiezen uit bosvruchten, framboos, caramel, aardbei, vanille, witte chocolade, sinaasappel en passievrucht.

En dan de buitenkant. Dat wordt een echte eyecather. De afwerking is geheel naar jullie wens! Verse bloemen of droogbloemen, bladgoud, vers fruit, macarons; er is zoveel mogelijk! Iedere taart is persoonlijk en uniek!

Sweet table

Laten jullie liever je gasten kiezen uit allerlei overheerlijke en prachtige sweets? Dan past een sweet table goed bij jullie! Uiteraard kan daar een  kleine bruidstaart bij voor het aansnijden. De mogelijkheden zijn divers; kiezen jullie voor cupcakes, donuts, tartelettes, cakesicles en/ of cakepops? Een bruidstaart of sweet table is net zo uniek als jullie als bruidspaar.

Uiteraard zorg ik ervoor dat de bruidstaart en sweets prachtig bij elkaar en bij jullie passen, zodat jullie bruiloft een dag wordt om nooit meer te vergeten. Een unieke beleving. Graag denk ik met jullie mee bij het samenstellen en ontwerpen, zodat het precies past bij de uitstraling van jullie bruiloft.

Naast het design zijn de smaken ook belangrijk. Wist je dat cupcakes kunnen gevuld worden met een jam of curd of een crèmesmaak en gedecoreerd met vanillecrème, witte chocoladecrème, champagnecrème, citroencrème of caramelcrème? En dat tartelettes gevuld kunnen worden met een jam of curd en afgetopt worden met de heerlijke witte of melkchocolade van Callebaut? De andere sweets zijn meestal in de smaken vanille of witte chocolade, maar vraag gerust naar de mogelijkheden! 

 

Tasting

In april 2024 vinden er weer proeverijen plaats voor de bruidsparen (neem even contact op voor de precieze data). We bespreken dan jullie wensen en de mogelijkheden en kan er een schatting worden gemaakt van de kosten; dit alles in combinatie met een proeverij. Een intakegesprek en proeverij duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij mij thuis. Voor een proeverij mogen er drie curds/ jams en drie crèmesmaken gekozen worden en er wordt een vanille-, chocoladebiscuit of red velvet cake gemaakt. Met deze smaken en biscuit/ cake maken jullie zelf de ideale combinatie en adviseer ik jullie graag op maat. 

Prijzen

De prijs voor een bruidstaart gaat vanaf €8,50 p.p. met een minimum van 25 personen. Voor bijvoorbeeld bloemen geldt een meerprijs, ook toppers en grote andere decoratie hebben een meerprijs.

In combinatie met een sweet table is een bruidstaart vanaf 12 personen mogelijk. De prijzen voor sweets zijn op aanvraag, evenals de prijs voor het opbouwen van een sweet table op locatie.

Een bruidsproeverij met intakegesprek kost €35,- voor max. 2 personen.

Voor de bezorging van een bruidstaart wordt een reiskostenvergoeding gerekend, te weten een starttarief van €25,- en €0,50 per gereden kilometer. Het minimumbedrag voor de vergoeding is €35,-

Bestellen

Voor het plaatsen van een bestelling kunnen jullie het contactformulier invullen met onderstaande input. Zorg ervoor dat jullie bovenstaande informatie goed hebben doorgelezen, zo weten jullie wat er mogelijk is en ik jullie het beste kan helpen! Graag ontvang ik de volgende informatie:
– de trouwdatum
– het aantal personen
– bruidstaart en/ of (bijpassende) sweets
– thema en evt kleur
– gewenste smaak/ smaken
– gewenst ontwerp, evt aan de hand van voorbeelden
– naam/ adres/ woonplaats
– bezorglocatie
– hoe laat de taart wordt aangesneden

Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen kunnen jullie een reactie ontvangen (check ook jullie SPAM-box). Hierin wordt aangegeven of de datum nog beschikbaar is, de mogelijkheden en de prijs (mits alle gegevens bekend zijn). De datum kan worden vastgelegd in de agenda bij aanbetaling van €50,-. 

Hebben jullie vragen? Neem contact op via de WhatsApp-button aan de rechterkant of vul gerust het contactformulier hieronder in. 

 

 

Neem contact op

12 + 11 =