Cupcake Decoratie Workshop

Welkom bij de Cupcake Decoratie Workshop: Laat je creativiteit stralen!

Ben je dol op cupcakes en wil je leren hoe je ze op een prachtige manier kunt decoreren? Dan is deze workshop perfect voor jou! Samen gaan we aan de slag om 12 cupcakes te decoreren en ik deel graag mijn technieken, tips en tricks met jou. Tijdens de workshop krijg je persoonlijk aandacht om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. 

Wat ga je leren tijdens deze workshop? We duiken in verschillende spuittechnieken waarmee je de cupcakes kunt decoreren. Of je van een mooie rozentoef houdt of liever een combinatie van verschillende toefjes, ik leer je hoe je deze technieken kunt toepassen. Daarnaast ontdekken we hoe je de cupcakes kunt versieren met prachtige sprinkels. Je zult versteld staan van de prachtige resultaten!

Na afloop van de workshop neem je natuurlijk je schitterende creaties mee naar huis. Je hebt de keuze om de cupcakes meteen op te eten en ervan te genieten, of je kunt ze tot wel drie maanden invriezen voor een later moment. 

Je leert welke spuitmondjes je het beste kunt gebruiken voor verschillende decoratieve effecten op cupcakes. Met deze kennis ben je in staat om je cupcakes op een prachtige manier te versieren en je creativiteit de vrije loop te laten. 

Niet alleen leer je waardevole technieken tijdens deze workshop, maar je ontvangt ook tips en tricks om je hobby naar een hoger niveau te tillen of zelfs je eigen bedrijf op te zetten. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen over het maken van cupcakes en het succesvol opzetten van een bedrijf. 

De workshop vindt plaats in mijn studio. Laat je creativiteit stralen tijdens de Cupcake Decoratie Workshop en boek de workshop in de webshop! Dan maken we samen een afspraak.

Wie helpt jouw cakeskills naar een hoger niveau?
Ik ben het, Johanneke, van Jolicious (cakes and more). In 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf Jolicious en ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van bruidstaarten en sweet tables. Daarnaast ben ik gestart met het coachen van beginnende baksters die hun hobby naar een hoger niveau willen trekken. Naast de fysieke cursus bied ik ook online cursussen aan en help ik andere baksters met mijn jarenlange kennis in de Pick My Brain Sessies.