Algemene voorwaarden

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die Jolicious aanbiedt en door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

Iedere taart is persoonlijk en uniek. Daarom wordt een ontwerp nooit exact nagemaakt en kunnen kleuren en versieringen iets afwijken. Uiteraard kan een foto wel als inspiratie of verduidelijking dienen. Jolicious heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, een beter eindresultaat blijkt te geven of materialen of ingrediënten niet op tijd geleverd zijn. Uiteraard is dit niet de insteek en zal Jolicious altijd streven naar de verwachting van de klant.

Bestellen

Bestellen van producten en diensten kan in principe 24 uur per dag 7 dagen in de week via het bestelformulier op de website. Vragen via e-mail, via Facebook of Instagram zijn uiteraard toegestaan, echter zal er altijd gevraagd worden om het bestelformulier op de website in te vullen. Een plekje in de agenda reserveren kan, als de wensen nog niet volledig duidelijk zijn. Er geldt dan een aanbetaling van €50,- die binnen drie dagen moet worden voldaan om de reservering definitief te maken.

Betaling

Nadat het bestelformulier is ontvangen, ontvangt u een e-mail met de factuur. Dan is de bestelling definitief. De factuur dient binnen drie dagen na factuurdatum te worden voldaan. Heeft u een aanbetaling gedaan? Dan volgt na het definitief maken van de wensen een factuur voor het resterende bedrag.

Binnen twee weken voor de leverdatum of datum van de workshop zijn er helaas geen wijzigingen meer mogelijk in de bestelling/ dienst.

Annuleren

Annuleren kan tot uiterlijk twee weken voor leverdatum, uitgezonderd bruidsopdrachten, die kunnen tot uiterlijk een maand worden geannuleerd. De betaling zal worden teruggestort minus de eventueel gemaakte kosten, uitgezonderd bruidsopdrachten, daar zal de aanbetaling als compensatie dienen voor de reeds gemaakte kosten. Bij annulering binnen twee weken voor de leverdatum/ datum van dienst kan er geen restitutie meer plaatsvinden, uitgezonderd bruidsopdrachten, daar kan bij annuleren binnen een maand geen restitutie meer plaatsvinden. Verzetten van de leverdatum van een bestelling of workshop kan kosteloos, mits de gewenste datum beschikbaar is. Verzetten kan tot maximaal 6 maanden na de dag van de eerste leverdatum. Daarna vervalt het recht op restitutie.

Als je langer dan 15 minuten te laat komt bij een fysieke workshop, gaat deze tijd helaas van de workshoptijd af. Kom je langer dan 30 minuten te laat, zal de workshop verzet worden tegen een meerprijs van €50,-

Onmacht

Jolicious is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Klacht en allergieën

Alle taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaar dan een gedeelte van het product en meld uw klacht binnen 24 uur na levering. Houd zelf rekening met eventuele allergieën, Jolicious is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Ophalen en bewaren

De taart kan op de afgesproken dag en tijd worden opgehaald bij Jolicious. Jolicious zorgt ervoor dat je bestelling stabiel en goed verpakt is. Voor vervoer in de auto wordt aangeraden de taart op de grond bij de bijrijdersstoel te zetten of in een lege kofferbak. Het vervoer is voor eigen risico, Jolicious is niet aansprakelijk voor schade tijdens of als gevolg van transport. Jolicious is niet aansprakelijk als anders is gehandeld dan het advies dat u gegeven is.

Alleen bruidopdrachten worden bezorgd. Jolicious is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn afgeleverd op de afgesproken locatie.

Privacy en publicatie

Jolicious verstrekt uw gegevens nooit aan derden, deze worden enkel gebruikt voor onze eigen administratieve doeleinden. Foto’s van gemaakte taarten, cupcakes en andere sweets blijven eigendom van Jolicious en worden gepubliceerd op de social media kanalen en de website van Jolicious.

Copyrights en intellectueel eigendom

Workshops die bij mij gevolgd worden mogen niet gekopieerd worden voor eigen workshops, ze zijn strikt voor persoonlijke doeleinden. Dit geldt ook voor werkbeschrijvingen, recepturen, mondelinge uitleg, tips en trucs.