Beschrijving
Ben je net begonnen met bakken? Of ben je al even bezig, maar ben je niet tevreden over de resultaten? Dan is deze cursus perfect voor jou!
Voor wie?
Beginnende baksters die hun skills willen verbeteren in het maken van taarten afgesmeerd met botercrème. Of baksters die al even bezig zijn, maar nog niet gelukkig zijn met het eindresultaat.
Wat ga je leren?
Aan het eind van de cursus heb je alle tips & trucs om jouw skills en afwerking gaan naar een topniveau te brengen! Je leert recht en gelijkmatig vullen, je leert hoe een crumbcoat aanbrengt, je leert hoe je recht afsmeert en hoe je de bovenkant strak maakt. Ook leer je het voorkomen van de meest gemaakte fouten.
Hoe?
In een besloten Instagramaccount staan een 18 video’s van snijden van een biscuit, tot het vullen, crumbcoaten en de perfect strakke finish. Alle uitleg deel ik in de video en ook de tekst staat bomvol met tips en trucs. Ook zal ik af en toe in de stories aanvullende tips geven die ik daarna opsla in de highlights. Je kunt ze dus nooit missen!
Heb je een vraag? Stel die onder de video en ik beantwoord ze 1-2x per week. Je hebt een jaar lang toegang tot het account.
Bij het bestellen van de cursus in de webshop vul je de naam van je Instagramaccount in. Je doet dan een volgverzoek bij www.instagram.com/
Waar?
Je kunt de cursus in jouw eigen omgeving, in je eigen tijd en op je eigen tempo volgen.
Wanneer is deze cursus perfect voor jou?
– Als je klaar bent met aanrommelen en nu echt wil weten hoe je een strakke taart aflevert.
– Als je klaar bent met zoveel tijd en energie steken in het maken van een perfecte taart.
– Als je klaar bent met bubbels, randjes, zwembandjes, uitpuilsels etc.
Wanneer moet je NIET voor deze cursus kiezen?
– Als je perfect strak kan afsmeren en je geen tips en trucs meer nodig hebt
– Als je liever hebt dat iemand live met je meekijkt wat je goed doet en wat je nog kan verbeteren. Daarvoor is de live taartworkshop beter geschikt https://jolicious.nl/workshop-cursus/taartworkshop/
– Als je niet weet hoe je een biscuit moet bakken. Voor deze cursus wordt er vanuit gegaan dat je dat onder de knie hebt.
– Als je alleen wil weten hoe je een zijdezachte, overheerlijke, zonder luchtbellen, botercrème maakt. Daarvoor is het recept voor de perfecte botercrème te koop (https://jolicious.nl/perfecte-botercreme/)
Wie helpt jouw cakeskills naar een hoger niveau?
Ik ben het, Johanneke, van Jolicious (cakes and more). In 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf Jolicious en ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van bruidstaarten en sweet tables. Daarnaast ben ik gestart met het coachen van beginnende baksters die hun hobby naar een hoger niveau willen trekken. Naast de online cursus bied ik ook fysieke 1:1 workshops aan en help ik andere baksters met mijn jarenlange kennis in de Pick My Brain Sessies.