Hèt recept voor de perfecte botercrème!
Struggle jij met het maken van botercrème? Vol luchtbellen, niet lekker, niet glad genoeg of telkens opnieuw moeten beginnen? Ik heb dè oplossing: mijn geperfectioneerde Zwitserse Merengue botercrème!
Wat maakt dit recept zo bijzonder?
– Snel & simpel: Maak moeiteloos een zijdezachte crème
– Fluweelzachte textuur: Geen luchtbellen, maar een gladde, heerlijke crème die al je baksels naar een hoger niveau tilt.
– Tijdbesparend: Geen tijdverspilling meer met mislukte batches
– Stressvrij bakken: Verzekerd van een perfecte crème, elke keer weer.
Of je nu taarten vult, afsmeert of cupcakes decoreert; met dit recept steel je de show! Bestel nu jouw exclusieve exemplaar en ervaar zelf het verschil.
Wie helpt jou aan dit fantastische recept?
Ik ben het, Johanneke, van Jolicious (cakes and more). In 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf Jolicious en ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van bruidstaarten en sweet tables. Daarnaast coach ik beginnende baksters die hun hobby naar een hoger niveau willen trekken. Naast dit recept en online cursussen bied ik ook fysieke 1:1 workshops aan en help ik andere baksters met mijn jarenlange kennis in de Pick My Brain Sessies.
Oh ja, echt zo blij mee! Wat een verschil maakte deze crème!
Met jouw recept een mega strakke taart gemaakt, dank daarvoor!
Nou, met jouw recept is hij inderdaad supersmooth!! Heel fijn 😉