• 06-16046218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Jolicious aanbiedt en door een bestelling te plaatsen gaat u met deze algemene voorwaarden akkoord.
Iedere taart is persoonlijk en uniek. Daarom wordt een ontwerp nooit exact nagemaakt en kunnen kleuren en versieringen iets afwijken. Uiteraard kan een foto wel als inspiratie of verduidelijking dienen. Jolicious heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, een beter eindresultaat blijkt te geven of materialen of ingredienten niet op tijd geleverd zijn. Uiteraard is dit niet de insteek en zal Joh's taarten altijd streven naar de verwachting van de klant.

Bestellen

Bestellen kan in principe 24 uur per dag 7 dagen in de week via Bestellen, jolicious.cakesandmore@gmail.com of een berichtje via Facebook of Instagram.
Er wordt aangeraden om minimaal 4-6 weken vantevoren te bestellen, de agenda is snel volgeboekt. Vermeld alvast de datum, het aantal personen, wens wat betreft thema/ uiterlijk en voorkeur voor vulling. Foto's en ideeen kunnen altijd ter inspiratie worden bijgevoegd. Er wordt zo spoedig mogelijk gereageerd.

Annuleren, onmacht, allergieën en klachten

Annuleren kan tot uiterlijk twee weken voor leverdatum. De aanbetaling zal worden teruggestort minus de eventueel gemaakte kosten. Bij annulering binnen twee weken voor de leverdatum is er geen restitutie niet meer mogelijk. Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan kosteloos, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is.

Jolicious is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (prive)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Alle taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaar dan een gedeelte van de taart en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering. Houd zelf rekening met eventuele allergieën; Jolicious kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Betaling

Nadat de wensen zijn besproken, ontvangt u een e-mail met de gemaakte afspraken en de factuur. De factuur dient binnen drie dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Binnen twee weken voor leverdatum zijn er helaas geen wijzigingen meer mogelijk, omdat de inkopen en sommige voorbereidingen dan al zijn gedaan.

Ophalen en vervoer

De taart kan op de afgesproken dag en tijd worden opgehaald bij Jolicious. Jolicious zorgt ervoor dat je bestelling stabiel en goed verpakt is. Voor vervoer in de auto wordt aangeraden de taart op de grond bij de bijrijdersstoel te zetten of in een lege kofferbak. Het vervoer is voor eigen risico, Jolicious is niet aansprakelijk voor schade tijdens of als gevolg van transport. 

Jolicious is niet aansprakelijk als anders gehandeld dan het bewaaradvies dat u gegeven is.

Privacy en publicatie

Jolicious verstrekt uw gegevens nooit aan derden, deze worden enkel gebruikt voor onze eigen administratieve doeleinden.

De foto’s van gemaakte taarten, cupcakes en andere tweets blijven eigendom van Jolicious en worden gepubliceerd op het Instagram-account van Jolicious, het Facebook-account en de website.

© 2021 Jolicious

Zoeken