• 06-82057980
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie en prijzen

Taart
Elke taart is gemaakt van een hoog gebakken luchtige vanillecake, ook wel biscuit genoemd. Deze cake is luchtig, omdat er geen boter is toegevoegd. Het biscuit wordt gevuld met twee soorten vullingen. Deze vullingen kunnen buiten de koelkast worden bewaard, zodat de taart op tafel kan worden geshowd. De taart wordt afgesmeerd met een luchtige creme op basis van meringue. Taarten zijn handwerk en het kost minimaal 3-4 uur om deze te maken. 

Maat XS
 (min 10pers / 1 laag) vanaf €75,- 
Maat S
(min 12pers / 1 laag) vanaf €84,- 
Maat M
(min 15pers / 1 laag) vanaf €105,-
Maat L 
(min 20pers / 1 laag) vanaf €140,-
Maat XL
(min 25pers / 2 lagen) vanaf €175,-
Maat XXL 
(min 30pers / 2 lagen) vanaf €210,-

* Tweelaagse stapeltaart vanaf 25 personen
* Taart nodig voor meer dan 30 personen? Doe gerust een berichtje voor de prijs
* Prijzen zijn vanaf prijzen, extra versieringen zoals (droog/ kunst)bloemen, (side-)topper, diertjes/ poppetjes, macarons, grote fondantversieringen, snoep, chocolade en boetseersels hebben een meerprijs (op aanvraag).

Bruidstaarten gaan vanaf €8,- per persoon. Klik hier voor de informatie, de prijslijst en hier voor de algemene voorwaarden.

Sweets

Sweets
Er is een ruime keuze om naast taart een aantal sweets te bestellen, zoals (mini-) cupcakes, cakepops en tartelettes voor een complete sweet table. Ook kunnen deze sweets uiteraard los worden besteld, zodat je gasten kunnen kiezen tussen allerlei lekkers.
Cupcakes zijn kleine, luxe gebakjes die je uit de hand kunt eten. Deze zijn standaard gedecoreerd met vanille- of witte chocoladecreme en ongevuld. Uiteraard kunnen ze ook gevuld worden met aardbei, framboos of lemoncurd. Cupcakes kunnen gemaakt worden in allerlei kleuren en thema's. Voor een heel klein gebakje bestaan er mini-cupcakes van ongeveer 3-4 cm groot. Die worden versierd met kleine toefjes. Wil je een thema? Kies dan voor cupcakes ipv mini-cupcakes.
Cakepops zijn lolly's op een stokje in de smaak vanille of chocolade.
Tartelettes zijn luxe mini-taartjes van een bodem van zanddeeg, gevuld met aardbei, framboos of lemoncurd met daarover een laagje witte chocoladeganache of melkchocoladeganache.

Cupcakes te bestellen vanaf 12 stuks €50,- en daarna per 6 stuks te bestellen (+€25,-)
Gevulde cupcakes te bestellen per 12 stuks €55,- en daarna per 6 stuks (+€27,50)
Mini-cupcakes te bestellen per 12 stuks €24,-
Cakepops te bestellen per 12 stuks €36,-
Tartelettes te bestellen per 6 stuks €25,-
Mini-tartelettes te bestellen per 12 stuks €27,-
Prijzen zijn vanaf prijzen, soms geldt er een meerprijs voor decoratie.

Smashcakes
Een smashcake kun je gebruiken om de eerste verjaardag van je kindje op spectaculaire wijze te vieren. Je kunt een klein meptaartje bestellen in combinatie met een grote taart op zijn/ haar verjaardag zelf. Ook bestaat er de mogelijkheid om een smashcake voor een fotoshoot te bestellen. Dit kan een ronde taart zijn met rozetten of  andere ronde taart met minimale decoratie. Het bestellen van een smashcake kan alleen in combinatie met een grote taart voor de verjaardag. 

Meptaartje rond boltaartje van 12,5cm breed, in dezelfde stijl als de grote taart alleen icm taart €12,50
Smashcake voor fotoshoot, 17,5cm breed, ongevuld €27,50
Prijzen zijn vanaf prijzen, soms geldt er een meerprijs voor decoratie.

Iedere bestelling is persoonlijk en uniek. Daarom wordt een ontwerp nooit exact nagemaakt en kunnen kleuren en versieringen iets afwijken. Uiteraard kan een foto wel als inspiratie of verduidelijking dienen.

Op zoek naar een eventplanner die zorgt voor mooie aankleding en catering van jouw feest, kortom; alles uit handen neemt? Jolicious werkt samen met Merle Kraan Eventplanner uit IJsselmuiden (www.merlekraan.nl). Voor meer informatie neem gerust contact op!

Taartprint
Taartprintje nodig? Dat kan! Dit kost €7,- per A4 en kan alleen opgehaald worden. Neem contact met op en lever je document kant en klaar aan per e-mail in Wordbestand of PDF. Houd rekening met een marge van 1cm aan alle zijden. Let op: Jolicious bewerkt geen afbeeldingen. voor de algemene voorwaarden.
© 2023 Jolicious

Zoeken