• 06-16046218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Johanneke, ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen. Ik werk parttime in het ziekenhuis en parttime in mijn eigen bedrijf.

Sinds een paar jaar maak ik taarten. Eerst alleen voor m'n eigen kinderen, sinds het voorjaar van 2016 ook voor anderen op bestelling en sinds 1 maart 2019 ben ik officieel ingeschreven in bij de Kamer van Koophandel. Eerst onder de naam Joh's taarten en sinds juni 2020 is mijn bedrijfsnaam veranderd in Jolicious.

Ik houd van creatief bezig zijn. Na een dagje werken of een dagje met de kinderen sta ik 's avonds vaak in de keuken te bakken, vullingen te bereiden en versieringen te maken. Manlief bewondert alle creaties!

Het leukste vind ik om met de inspiratie die ik opdoe mijn eigen ontwerp te maken dat past binnen de wensen van de klant. Ik ben perfectionistisch en de taarten gaan niet de deur uit zonder dat ik helemaal tevreden ben. Geen lopende band werk of een te volle agenda zodat je dat in een taart gaat zien. Een tevreden klant is mijn doel!

Een taart maken kost ongeveer 3-4 uur. Dat is de reden waarom ik maar beperkt plaats heb. Wil je zeker zijn van een plaats, bestel dan op tijd!

Liefs, Johanneke

foto-kvk.jpg

Interview met De LeuksteTaartenshop mei 2018

Interview met De LeuksteTaartenshop mei 2018
© 2021 Jolicious

Zoeken