• 06-16046218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops die Jolicious aanbiedt. Door een aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jolicious.

Aanmelden workshop en 'pick-my-brain' sessie
Je kan je aanmelden via jolicious.cakesandmore@gmail.com of via social media. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de aanmelding door middel van een factuur met betaalverzoek. Deze is tot 7 dagen na de factuurdatum geldig. De aanmelding is definitief als de betaling tijdig is verwerkt. Als er binnen de afgesproken datum geen betaling heeft plaatsgevonden behoudt Jolicious het recht om de aanmelding te annuleren.

Plaats workshop
De workshops worden gehouden in mijn eigen werkruimte op zolder bij ons thuis. De 'pick-my-brain'-sessie vindt online plaats.

Workshop annuleren
Mocht je onverhoopt toch niet naar de workshop kunnen komen, dan kun je je natuurlijk afmelden of de workshop annuleren. Dit kan uiterlijk 7 dagen voor de dag van de workshop, daarna is er geen restitutie meer mogelijk. Wel is het mogelijk om een plaatsvervanger te regelen. Graag verneem ik dan wie jouw plaats inneemt.
Bij annuleren van een 'Pick-my-brain'sessie geldt dat we op zoek gaan naar een nieuwe datum. Annuleer je vervolgens de tweede datum ook? Dan vervalt het recht op restitutie.
Mocht het niet lukken om op tijd te zijn voor de fysieke workshop? Bel dan even naar 06-16046218. Als je langer dan 15 minten te laat komt, gaat deze tijd helaas van de totale workshoptijd af. Kom je langer dan 30 minuten te laat zal de workshop verzet worden tegen een meerprijs van €50,-
Jolicious is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de workshop te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal dit zo lang mogelijk vantevoren met je gecommuniceerd worden.

Prijzen
De genoemde prijzen zijn, tenzij anders aangegeven, inclusief alle ingredienten en gebruik van materialen tijdens de workshop.

Copyrights en intellectueel eigendom
Workshops die bij mij gevolgd worden mogen niet gekopieerd worden voor eigen workshops, ze zijn strikt voor persoonlijke doeleinden. Dit geldt ook voor werkbeschrijvingen, recepturen, mondelinge uitleg, tips en trucs.
© 2022 Jolicious

Zoeken