• 06-16046218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bruidstaarten

Algemeen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Op jullie mooiste dag kan een prachtige bruidstaart of prachtige sweet table natuurlijk niet ontbreken. Hier vind je allerlei informatie over een bruidstaart en sweets. Ideeën opdoen? Bezoek mijn portfolio

Elke bruidstaart is gemaakt van een luchtige vanillecake of chocoladecake, ook wel biscuit genoemd. Deze cake is luchtig, omdat er geen boter is toegevoegd. Het biscuit wordt gevuld met twee soorten vullingen. De taart wordt afgesmeerd met een heerlijke crème en afgewerkt geheel naar jullie wens! Iedere taart is persoonlijk en uniek en daarom wordt een ontwerp nooit exact nagemaakt en kunnen kleuren en versieringen iets afwijken. Een foto kan uiteraard wel als richtlijn, inspiratie of verduidelijking dienen. 
Een bruidstaart kan worden aangevuld met sweets, zoals cupcakes, donuts, tartelettes en cakepops. Of wat dachten jullie van verschillende kleine taarten in verschillende smaken en ontwerp? Een bruidstaart of sweet table is net zo uniek als het bruidspaar zelf. 

Vullingen

Omdat jullie bruidstaart er van buiten én binnen perfect moet zijn, is er een ruime keus aan vullingen. De taart wordt gevuld met twee soorten vulling, een basissmaak en een crèmesmaak.  

Basissmaken: lemoncurd, bosvruchten, aardbei, kers, framboos.
Crèmesmaken: bosvruchten, framboos, caramel, aardbei, vanille, witte chocolade, mokka, champagne, citroen, sinaasappel, passievrucht.

Cupcakes kunnen gevuld worden met een basissmaak of een crèmesmaak en gedecoreerd met vanillecrème, witte chocoladecrème, champagnecrème, citroencrème en caramelcrème.

Sweets zijn meestal in de smaken vanille of witte chocolade, maar vraag gerust naar de mogelijkheden!

Zijn er andere wensen, laat het weten, er is veel mogelijk!

Proeven

Een paar keer per jaar biedt Jolicious 'weddingcake tastingboxes' aan. Zijn jullie er nog niet over uit wat voor smaak jullie willen voor de bruidstaart? Dan is deze 'weddingcake tastingbox' precies voor jullie! Deze box bevat een aantal taartpunten met de meest gekozen smaakcombinaties. Deze kunnen jullie thuis op jullie gemak proeven; de kosten zijn €30,- per box. Zijn jullie geinteresseerd in het afnemen van een box? Neem dan contact op via jolicious.cakesandmore@gmail.com om erachter te komen wanneer het eerst volgende weekend is. Zijn jullie eruit? Dan kunnen we via de mail of telefoontje jullie verdere wensen bespreken.

Ook is er een mogelijkheid om een proeverij met intakegesprek bij mij thuis te plannen. We bespreken dan jullie wensen en de mogelijkheden en kan er een schatting worden gemaakt van de kosten; dit alles in combinatie met een proeverij. Een intakegesprek en proeverij duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij mij thuis. Voor een proeverij mogen er 3 basissmaken en 3 crèmesmaken gekozen worden en er wordt een vanillebiscuit (of indien wenselijk chocoladebiscuit) gemaakt. Met deze smaken en biscuit maken jullie zelf de ideale combinatie.

Prijzen

De prijs voor een bruidstaart gaat vanaf €7,- p.p. met een minimum van 20 personen. Voor bijvoorbeeld verse bloemen, droogbloemen en kunstbloemen geldt een meerprijs.
In combinatie met een sweet table is een bruidstaart vanaf 10 personen mogelijk.

De prijs voor een bruidscupcake is vanaf €4,20. Deze kunnen met een minimum van 12 stuks worden besteld. Voor gevulde cupcakes en/ of bewerkelijke versieringen geldt een meerprijs. 
De prijzen voor sweets zijn op aanvraag. 

De prijs voor het opbouwen van een sweet table op locatie is op aanvraag.

Een weddingcake tastingbox kost €30,- en een bruidsproeverij met intakegesprek kost €60,- voor max. 2 personen.

Voor de bezorging van een bruidstaart wordt een reiskostenvergoeding gerekend, te weten een starttarief van €10,- en €0,25 per gereden kilometer.

Bestellen

Voor het plaatsen van een bestelling kunnen jullie een e-mail sturen met onderstaande input. Zorg ervoor dat jullie bovenstaande informatie goed hebben doorgelezen, zo weten jullie wat er mogelijk is en kunnen jullie beter geholpen worden. Laat ook gelijk weten of jullie een weddingcake tastingbox willen bestellen; dan kunnen we bespreken of en op welke datum dit nog mogelijk is. Verder verneem ik graag:
- de trouwdatum
- het aantal personen
- bruidstaart en/ of (bijpassende) sweets
- thema en evt kleur
- gewenste smaak/ smaken
- gewenst ontwerp, evt aan de hand van voorbeelden (verse bloemen, taarttopper, namen/ initialen, etc)
- naam/ adres/ woonplaats
- bezorglocatie
- hoe laat de taart wordt aangesneden

Binnen 48 uur kunnen jullie een reactie ontvangen. (check jullie SPAM-box). Hierin wordt aangegeven of de datum nog beschikbaar is, de mogelijkheden en de prijs (mits alle gegevens bekend zijn). De datum kan worden vastgelegd in de agenda bij aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. 

Willen jullie een bruidstaart en/of sweets bestellen? Dat kan via jolicious.cakesandmore@gmail.com
© 2022 Jolicious

Zoeken