• 06-16046218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bruidstaarten

Algemeen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Op jullie mooiste dag kan een prachtige bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Hier vind je allerlei informatie over een bruidstaart. Ideeën opdoen? Bezoek mijn portfolio! Willen jullie een afspraak maken voor een proeverij of willen jullie een bruidstaart bestellen? Neem dan contact op via het bestelformulier.

Elke bruidstaart is gemaakt van een luchtige vanillecake of chocoladecake, ook wel biscuit genoemd. Deze cake is luchtig, omdat er geen boter is toegevoegd. Het biscuit wordt gevuld met twee soorten vullingen. De taart wordt afgesmeerd met ganache en bekleed met fondant of alleen afgesmeerd met een heerlijke crème; vrijwel alles is mogelijk en is geheel naar wens van jullie als bruidspaar. Iedere taart is persoonlijk en uniek en daarom wordt een ontwerp nooit exact nagemaakt en kunnen kleuren en versieringen iets afwijken. Een foto kan uiteraard wel als richtlijn, inspiratie of verduidelijking dienen. 

Intakegesprek en bruidsproeverij

Tijdens een intakegesprek worden jullie wensen en de mogelijkheden besproken en kan er een schatting worden gemaakt van de kosten. Dit kan in combinatie met een proeverij. Een intakegesprek en proeverij duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij mij thuis. Voor een proeverij mogen er 3 basissmaken en 3 crèmesmaken gekozen worden en er wordt een vanillebiscuit (of indien wenselijk chocoladebiscuit) gemaakt. Met deze smaken en biscuit maken jullie zelf de ideale combinatie.

Vullingen

Omdat jullie bruidstaart er niet alleen mooi uit moet zien, maar ook lekker moet smaken, is er een ruime keus aan vullingen. De taart wordt gevuld met twee soorten vulling, een basissmaak en een crèmesmaak.  

Basissmaken: lemoncurd, bosvruchten, aardbei, kers, framboos.
Crèmesmaken: bosvruchten, framboos, caramel, aardbei, vanille, witte chocolade, mokka, champagne, citroen, sinaasappel, passievrucht.

Zijn er andere wensen, laat het weten, er is veel mogelijk!

Prijzen

De prijs voor een bruidstaart gaat vanaf €7,- p.p. met een minimum van 20 personen en een maximum van 100 personen. Hier zitten de vullingen en verschillende eenvoudige versieringen bij inbegrepen. Voor veel, grote of bewerkelijke versieringen geldt een meerprijs.

De prijs voor een bruidscupcake is vanaf €4,20. Deze kunnen met een minimum van 12 stuks worden besteld. Voor gevulde cupcakes en/ of bewerkelijke versieringen geldt een meerprijs.

Een bruidsproeverij kost €30,- voor max. 2 personen en dient een week voor de proeverij te worden betaald via de toegestuurde betaallink.   

Voor de bezorging van een bruidstaart wordt een reiskostenvergoeding gerekend, te weten een starttarief van €10,- en €0,25 per gereden kilometer.

Wil je een proeverij plannen of een bruidstaart bestellen? Dat kan via het contactformulier. 

© 2022 Jolicious

Zoeken