• 06-16046218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Jolicious aanbiedt en door een bestelling te plaatsen gaat u met deze algemene voorwaarden akkoord.

Iedere taart is persoonlijk en uniek. Daarom wordt een ontwerp nooit exact nagemaakt en kunnen kleuren en versieringen iets afwijken. Uiteraard kan een foto wel als inspiratie of verduidelijking dienen. Jolicious heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, een beter eindresultaat blijkt te geven of materialen of ingrediënten niet op tijd geleverd zijn. Uiteraard is dit niet de insteek en zal Jolicious altijd streven naar de verwachting van de klant. 

Bestellen

Bestellen kan in principe 24 uur per dag 7 dagen in de week via de website, via e-mail, via Facebook en/ of Instagram. Aangeraden wordt om minimaal twee maanden vantevoren te bestellen, de agenda is snel volgeboekt. Vermeld alvast de datum, het aantal personen, wens wat betreft thema/ uiterlijk en voorkeur voor vulling. Foto’s en ideeën kunnen altijd ter inspiratie worden bijgevoegd. 

Er wordt zo spoedig mogelijk gereageerd.

Annuleren, onmacht, allergieën en klachten

Annuleren kan tot uiterlijk een maand voor de leverdatum, de aanbetaling zal als compensatie dienen voor de reeds gemaakte kosten. Annuleren binnen een maand kan er geen restitutie meer plaatsvinden. 

Jolicious is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Alle taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaar dan een gedeelte van de taart en meld uw klacht binnen 24 uur na levering. Houd zelf rekening met eventuele allergieën, Jolicious kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties. 

Betaling en bezorging

Na het intakegesprek wordt er een offerte verstuurd, die een week geldig blijft. Na akkoord van de offerte wordt er een factuur met een overzicht van alle gemaakte afspraken verstuurd. 

De aanbetaling van 50% dient uiterlijk een week na factuurdatum te zijn overgemaakt. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. 

Het restant van de factuur dient uiterlijk een maand voor de leverdatum te zijn voldaan.

Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn alleen naar boven worden aangepast, verder kan er binnen een maand geen wijzigingen meer worden doorgegeven. 

Bruidstaarten worden bezorgd. Jolicious is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de afgesproken locatie.

Privacy en publicatie

Jolicious verstrekt uw gegevens nooit aan derden, deze worden enkel gebruikt voor onze eigen administratieve doeleinden.

De foto’s van gemaakte taarten, cupcakes en andere tweets blijven eigendom van Jolicious en worden gepubliceerd op het Instagram-account van Joh’s taarten, het Facebook-account en de website.

© 2022 Jolicious

Zoeken